A MOB és a MPB stratégiai partnere

Karrierprogramról

2014-ben elindított tanulmányi ösztöndíjprogramunk évről-évre egyre ismertebb a sportolóink és a sportszakma körében, ami egy tevékenységében és működésében önálló alapítvány életében különösen büszkeséggel tölt el minket. Továbbá alapítványunk egyik legnagyobb sikerének tartjuk, hogy 2018-ban a Magyar Olimpiai Bizottság, majd 2019-ben a Magyar Paralimpiai Bizottság stratégiai partnerei lettünk.

Az elmúlt évek alatt felépült tanulmányi ösztöndíjprogramunk, egyéni és céges támogatóink köre. Az ő hozzájárulásuk nemcsak a magán- , vagy a képviselt vállalatok által nyújtott támogatói adományozáson manifesztálódott, hanem személyi elkötelezettségük is egyre erősödött a BOM Alapítvány iránt.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy Alapítványunk ösztöndíjprogramját kiteljesítjük a hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló mentori programmal, BOM Karrierprogram néven.

A 2020-ban indult programunk célja, hogy a BOM Alapítvány tagjai a tanulmányi támogatás mellett mentorokká válnak és tematikus előadások, valamint személyes egyéni konzultációk során átadják tudásukat a BOM ösztöndíjas fiatalok számára. A mentorprogram így lehetőséget biztosít a sportolóknak, hogy sportpályafutásuk mellett betekintést nyerjenek mentoraik által a munkaerő piacra és az ösztöndíjprogramon túl életvezetési tanácsokkal és tapasztalati tudással is gyarapodjanak.

A Karrierprogram 2 évente indul, melyre pályázni szükséges.

Támogatóink