Vid Hidvégi

Education (school/dept.): Union of Budapest Sport Associations/sports coaching

Vid Hidvégi bemutatkozása

KÉRDÉS/FELELET:

1. Hogyan kezdtél el sportolni?

Úszni kezdtem először, de 7 evesen jobban érdekelt milyen lehetőségeket rejt magában egy szivacsgödör, es szépen lassan átszoktam a tornaterembe, mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet. 1994-tól kezdve csak tornaedzésekre jártam.

2. Van sportolói példaképed és miért ő?

Egyik példaképem Benedek Tibor, aki a MOB 110. Évfordulóján, meg 2006-ban, beszedet mondott, ami sokszor eszembe jut a mai napig a nehezebb napokon is. Eredményeit az egész ország tudja, a beszéde pedig mindent elárult milyen hozzáállásra es milyen sok kitartásra van szükség, ha valaki szeretne elérni a céljait. A beszed közben arra gondoltam, hogy ha egy csapatban o benne van/lesz az nyerni fog es így is lett!

3. Legkedvesebb versenyed?

Szerencsére több van belőlük, de ha ki kéne emelnem egyet az a londoni olimpia lenne. Fantasztikus élmény volt!

4. Legfőbb célod a közeljövőben?

Lassan eljön az idő, hogy újra kvótakért lehessen küzdeni, szeretnek szerezni egyet ebben a ciklusban is, amihez magabiztos gyakorlatok kellenek. Azok a gyakorlatok a célok.

5. Kedvenc mottód?

Hajrá magyarok!