dr. Kulcsár Krisztián

Cég: Magyar Olimpiai Bizottság

Beosztás: elnök

BOM alelnök

Mentorprogramunk a BOM Alapítvány kettős karrierprogramjának másik eleme a tanulmányi ösztöndíjprogram mellett. A cél az, hogy a mentor átadja gyakorlati tudásának egy részét, hogy így a mentorált a már megszerzett elméleti tudás mellett olyan tapasztalatokkal gyarapodjon, amivel későbbi pályája során majd érvényesülni tud. Nagyszerű érzés és kitüntető megtiszteltetés, hogy személyesen is szerepet tudok vállalni a kezdeményezésben. Mentoráltam Csonka Zsófia Európa-bajnok olimpikon sportlövő. Könnyű helyzetben vagyok, mert hasonló környezetből érkezett, mint én: ő is válogatott sportoló, emellett fontosnak tartja a folyamatos tanulást, képzést, így könnyen megtaláljuk a közös nyelvet. Zsófi intelligens, céltudatos és különösképpen fogékony személyiség, aki hamar átlát komplett rendszereket, széles az érdeklődési köre és nyitott az innovatív megoldásokra. Amellett, hogy betekinthet a hazai ötkarikás szervezet működésébe, annak mindennapjaiba, hasznos tapasztalatokat tud gyűjteni a sportirányításról, az olimpiai mozgalom aktualitásairól, hazai vonatkozásairól. Zsófi nagyon jó partner, akitől mi is tanulunk, lévén igen tájékozott, naprakész és elhivatott a sport és az olimpizmus iránt.