Bánhegyi Zsófia

Cég: Szerencsejáték Zrt.

Beosztás: marketing és kommunikációs igazgató

BOM felügyelő-bizottság tagja

Egyre többször találkozunk olyan élsportolókkal, akik tudatosan készülnek már aktív sportolói karrierjük csúcsán is az azt követő „civil” szakmai életre és pályára. Megkezdik a folyamatos építkezést, de a képzések mellett felmerülhet bennük számos kérdés: vajon a sportos előélet mennyire segíti őket a civilpályán, a kiemelkedő képességek, amelyek a versenyzéshez szükségesek, mennyire jól kamatozhathatóak például a vállalati vagy intézményi szektorban. A BOM által elindított mentor program ebben támogatja a belépő sportolókat, mivel közvetlenül nyújt lehetőséget, hogy találkozzanak szakemberekkel, vezetőkkel az üzleti életből. A folyamat során alkalom nyílik arra, hogy személyes találkozások, kapcsolat során megbeszélhessék a felmerülő kérdéseket, esetleg a mentoráltak bepillanthassanak egy-egy szektor és vállalat mindennapjaiba oreintációként. Mentorként nagy megtiszteltetés olyan sportolókkal találkozni, mint Keszthelyi Rita Európa-bajnok vízilabdázónk, szerencsés egybeesés, hogy a nemzeti lottótársaság az egyik legnagyobb hazai szereplője a magyar sportéletnek, aktív sportmarketingegyüttműködésekkel - többek között a Magyar Vizilabda Szövetséggel. Így számos olyan téma felmerülhet, amely szorosan kapcsolódik már az eddigi pályafutásához is.