Keszhelyi Rita

Sportág: vizilabda

Oktatási intézmény: Budapesti Gazdasági Egyetem

Szak: kereskedelem és marketing

Én mindig is úgy gondoltam, hogy a BOM Alapítvány munkája nagyon hasznos a sportolók számára, akik küzdenek a főiskola/egyetem finanszírozásával, valamint a pályafutásuk végén küzdenek a civil életbe való beilleszkedéssel. Amikor a mentorommal személyesen találkoztam és beszélgettem vele a sport utáni életről vagy esetleges átvezetésről nagyon segítőkész volt és megnyugtatott arról is, hogy mindenki úgy kezdi, hogy nem profi az adott szakmában. Minden kérdésemre, aggályomra megnyugtató választ kaptam.

A mentorommal nagyon jó volt beszélgetni és sok mindent kaptam tőle. Jó érzés számomra, hogy lesz segítségem, ha egyszer abbahagyom a vízilabdát. Bár így is ijesztő, ami várhat rám a sport után, de ez a mentorprogram egy mankót ad számunkra, akik egy burokban élünk és minden időnket a sportnak szenteljük. Végtelenül hálás vagyok, hogy nem leszek magamra hagyva és az eddigi munkáért és mind azért, amit a BOM Alapítvány tett értem.