A MOB és a MPB stratégiai partnere

A Magyar Olimpiáért Hitelkártya (OTP- BOM ) az OTP Banktól

A Budapesti Olimpiai Mozgalom és az OTP Bank együttműködése alapján a hitelintézet kibocsátotta az OTP- BOM hitelkártyát. Az OTP Bank vásárlásonként jutalékbevételének terhére 5 forinttal támogatja a Budapesti Olimpiai Mozgalmat.

Az október 5-étől igényelhető, nemzetközi használhatóságot biztosító, dombornyomott, affinity (támogatói) típusú Visa Classic bankkártyához kapcsolódóan a hitelkeret nagysága a banki hitelbírálattól függően 150-600 ezer forint lehet. Az OTP- BOM hitelkártya első éves díját a hitelintézet nem számítja fel, továbbá a plasztiklap 1) csak a vásárlási tranzakciókra értve, 2) azokat a számlazárás utáni türelmi határidőig, de legfeljebb 45 napig 3) teljes egészében visszafizetve KAMATMENTESEN használható (GVH Vj-56/2006). A teljes hiteldíjmutató (THM) 34,64-39,28 százalék. A kártyát Kásás Tamás többszörös világ- és olimpiai bajnok képmása díszíti.

A kártyával történő készpénzfelvétel belföldön egységesen 1,5%, minimum 600 Ft-ért, külföldön 1%+4 euróért használható. A kártyás vásárlás díjtalan. A hitelkártya számla számlavezetési díja 200 Ft havonta. Az elszámolási időszak minden hónap 10-én zárul. A minimum visszafizetendő összeg akkor, ha az ügyfél a hitelkártya kamatmentes funkcióját nem használja, a felhasznált hitelkeret 5%-a, minimum 5.000 Ft. A türelmi időszak 15 nap, a hitelkamat: havi 2,4%, évi 28,8%.

További részletek:

A Magyar Olimpiáért VISA Classic hitelkártyát azon 18. életévüket betöltött devizabelföldi természetes személyek igényelhetnek, akik legalább 3 hónapja lakossági folyószámlával rendelkeznek bármely magyar banknál és legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó, legalább havi nettó 60.000 Ft igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkeznek és megfelelnek az OTP Bank által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkeznek az előírt dokumentumokkal. Amennyiben az igénylőnek legalább 3 hónapja az OTP Banknál vezetett folyószámlára érkezik jövedelme átutalással, munkáltatói igazolás benyújtása nem szükséges.

A főkártya éves díja a második évtől 5.000 Ft, a társkártyáé pedig az első évtől 4.000 Ft. A hitelkártya letiltása 5.000 Ft-ba kerül. Az ATM napi limit az ügyfél által 50.000 Ft-tól a hitelkeret erejéig, 10.000-rel osztható összegben meghatározva állítható be.

A kártya mögötti számlára történő befizetés a Magyar Posta POS termináljainál 0,26%+153 Ft, az egyenleglekérdezés az OTP saját ATM hálózatában vagy a postákon 30 Ft, a PIN kód csere OTP ATM-ekben 100 Ft díjért vehető igénybe. A vásárlási limit módosítása az OTP Bank ATM-jeinél vagy a bankfiókokban 20 Ft.

A hitelkeret túllépéséért alkalmanként 2.000 Ft-ot kell fizetni, a késedelmi díj szintén 2.000 Ft/alkalom.

Tizenöt, a magyar gazdasági életben meghatározó szerepet játszó vállalat, valamint sikeres cégvezetők, média szakemberek, elismert közéleti személyiségek, és híres sportolók száz fős csoportja 2005. november 24-én létrehozta a " BOM " elnevezésű - hangsúlyosan politikamentes - közhasznú egyesületet, amely egy mozgalom formájában dolgozik a Budapesti Olimpiáért. Az OTP Bank egyike a BOM alapító tagjainak. A hitelintézet arra számít, hogy évente több millió forinthoz jut a BOM hitelkártyával a szervezet.

Támogatóink